Beach club Dénia

Ben je op zoek naar een beach club waar je lekker kunt eten, drinken, relaxen of een feestje kunt vieren? In Dénia zijn meerdere beach clubs maar de nummer één is voor ons toch wel Zensa Marina.  

Vrouw bij zwembad met cocktail

Zensa Marina

Zensa Marina is de mooiste beachclub van Dénia en  ligt aan het einde van de zuidelijke pier in de jachthaven. Deze beach club beschikt als enige in Dénia over een zwembad. De aankleding met mooie lounge banken, luxe ligbedden, veel wit, hout en riet zijn helemaal in de beach club stijl. Hier ga je zeker genieten! Dagelijks zijn er live DJ sessies vanaf 16:00 en er zijn tal van thema feesten tijdens de zomermaanden. Check wel even of je moet reserveren.

Bekijk locatieWebsite

strand-voetjes DT 33585642

Cielo Beach Club Dénia

Deze beach club is niet zo sjiek en luxe als Zensa Marina, maar ligt daarentegen wel midden op het strand. Ook hier kun je heerlijk eten, cocktails drinken genieten van een dagje strand. Cielo het ligt vlak bij  het  centrum van Dénia.

Bekijk locatie

Jachthaven met veel boten - Denia

Zensa Lounge

Een trendy beach club op een prachtige plek midden in de jachthaven van Dénia. Lekker borrelen en tapas eten met uitzicht op de boten en het kasteel. Fijne loungebanken voor stelletjes maar ook voor grotere groepen. 

Bekijk locatieWebsite

Los Baños sunshine bar

Deze strandtent is een bezoekje waard als je van hele mooie en goed gestylde bars en restaurants houdt. Ok, het is dan wel 20 minuten rijden van Dénia maar dan heb je ook wat. Ook het magazine Forbes was deze mening toegedaan en heeft Los Baños zelfs op hun lijst gezet van beste strandbars in Spanje!

Bekijk locatie Website

Restaurant Basta!

Restaurants

motorjacht-haven-denia-EV

Jachthaven

Strand  Les Marines

Stranden

Markt man snijdt spaane ham

Markten