Zoek & boek

Appartementen en vakantiehuizen

Appartementen in Dénia

In Dénia kun je kiezen uit maar liefst 400 appartementen voor een kort of langer verblijf, en dat het hele jaar door. Wil je nog meer ruimte in je accommodatie dan is een villa of vakantiehuis misschien wel wat voor jouw. Wil je misschien een appartement kopen in Dénia, klik dan hier.

Appartement boeken

 

Appartementen aan het strand

Wil je een echte strandvakantie houden en vanuit je appartement naar het strand kunnen lopen? Kijk dan naar appartementen in de buurt van Playa de Les Marines. Dit is één van de mooiste stranden van Dénia een heeft goede voorzieningen en fijne restaurants en strandtenten. Het strand is lekker breed en maar liefst 3 km lang dus er is altijd wel een appartement te vinden. Een ander voordeel van dit strand is dat het ook nog voor een deel op loopafstand van het centrum van Dénia ligt. Na dit strand, verder naar het noorden, komen nog tal van andere stranden die bij Dénia horen zoals Playa de Les Bovetes, Playa de la Almadraba en Playa de les Deveses. Deze liggen echter niet op loopafstand van Dénia maar met de auto, bus of fiets is het prima te doen. Meer strand informatie

Appartement met zwembad

De meeste appartementen in Dénia maken deel uit van een klein of middelgroot complex waar ook een zwembad aanwezig is. Rondom het zwembad vind je vaak ligstoelen of een kleine ligweide. Ook zijn er vaak nog andere faciliteiten zoals kinderzwembad, speeltuin, tennisbaan, padelbaan etc.

Tip voor overwinteraars

Ga je in de wintermaanden naar Dénia, neem dan een appartement met het balkon / tuin op het zuiden of anders het oosten. Ook in Spanje wordt het wat frisser en de mogelijkheden om een appartement goed warm te krijgen zijn niet altijd optimaal, vooral bij oudere appartementen. Zit je op het zuiden dan heb je maximaal voordeel van de zonnewarmte en kun je niet alleen lekker in de zon zitten maar is je appartement ook lekker warm.

Supermarkt in de buurt

Voor bijna alle appartementen in Dénia geldt dat je vrijwel nooit meer dan 1.500 van een supermarkt verwijderd bent. Supermarkten die je in Dénia tegenkomt zijn o.a. Mercadona, Consum, Aldi en Super G. De meeste supermarkten zijn zondag gesloten maar op andere dagen kun je er van 09:00 tot 21:30 terecht. De overdekte markthal in het centrum van Dénia is een aanrader (typisch Spaans.)

Bekijk supermarkten

Appartement met Padelbaan

Speciaal voor liefhebbers van Padel is een appartement met Padelbaan een interessante optie. In Dénia vind je verschillende appartementen waar een padelbaan op het complex aanwezig is. Er zijn ook publieke padelbanen in Dénia waar je een baan kunt reserveren.

Bekijk het aanbod:

  1. Beach Paradise
  2. Lovely Apartment
  3. Puerto Romano
  4. Apartment Jardines Denia